Naar content

Over

Kunstbeoefenaars.nl is er voor kunstbeoefenaars, kunstdocenten, Centra voor de kunsten, Docentencollectieven, Beroepsverenigen en andere samenwerkingen binnen de kunsteducatie. Kunstbeoefenaars.nl biedt iedereen in de kunsteducatie de mogelijkheid om vanuit één omgeving toegang tot en inzicht in de diverse netwerken/samenwerkingen (waarin je deel neemt) te hebben. Kunstbeoefenaars.nl biedt de mogelijkheid om online samen te werking en hier een eigen samenwerkplek voor in te richten.

Het Kunstbeoefenaars.nl platform biedt mogelijkheden tot:

  • Het opzetten en hosten van een (gezamenlijke) website
  • Online samenwerken en documenten delen in een besloten omgeving
  • Een digitaal leerplatform bieden aan cursisten
  • Samenwerken met andere initiatieven op het Kunstbeoefenaars.nl platform

Als samenwerking benut je de mogelijkheden van het platform zonder dat je hiervoor hoeft te investeren. Als kunstbeoefenaar en deelnemer heb je toegang tot de verschillende samenwerkingen vanuit slechts één omgeving.

Kunstbeoefenaars.nl is een initiatief (en handelsnaam) van All Art Professionals en functioneert als Shared Community Service. Het is daarmee hét online ICT platform voor kunstbeoefenaars, kunstdocenten, Centra voor de kunsten, Docentencollectieven, Beroepsverenigen en andere samenwerkingen binnen de kunsteducatie.

Partners

Samenwerken werkt, ook online! Daarom heeft iedereen die samenwerking in onze sector organiseert de mogelijkheid om dit online te faciliteren op het Kunstbeoefenaars platform. Onderstaande organisaties en netwerken zijn reeds actief op Kunstbeoefenaars.nl:

Registreren

Door je te registreren voor een account van Kunstbeoefenaars.nl draag je financieel bij aan de kosten die we maken om dit gezamenlijke online platform te onderhouden en verder uit te bouwen. Een Kunstbeoefenaars.nl account is een randvoorwaarde om toegang te krijgen tot de 'besloten' online samenwerk omgevingen van de diverse netwerken die het Kunstbeoefenaars.nl platform gebruiken. Na het succesvol doorlopen van het registratieproces kun je toegang aanvragen tot de specifieke netwerken waar je toegang toe wilt (deze kunnen eigen aanvullende toetredingsvoorwaarden stellen).

Let op: voor een Kiesjedocent.nl profiel is geen Kunstbeoefenaars.nl account vereist. Aanmelden voor Kiesjedocent.nl kan volledige kosteloos via www.kiesjedocent.nl/registreren 

Een Kunstbeoefenaars.nl account kost € 1,-/maand. Bij registratie geldt een initiele looptijd van 12 maanden en brengen we éénmalig € 6,- administratiekosten in rekening. De eerste keer betaal je dus € 18,- te voldoen via iDeal.

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes

Doneer Nu!

Het beoefenen van een kunst draagt op heel veel manier bij aan een samenleving waarin we gemakkelijker en fijner samen leven. Om het beoefenen van een kunst gemakkelijker te maken is er Kunstbeoefenaars.nl hét online ICT platform voor kunstbeoefenaars, kunstdocenten, Centra voor de kunsten, Docentencollectieven, Beroepsverenigen en andere samenwerkingen binnen de kunsteducatie. Kunstbeoefenaars.nl draagt bij aan het plezier en gemak van de beoefenaars; Kunstbeoefenaars.nl helpt kunstdocenten en professionals om door samenwerking een fatsoenlijker inkomen te verdienen; Kunstbeoefenaars.nl helpt samenwerkingen, netwerken en organisaties om hun impact te vergroten; Kortom Kunstbeoefenaars.nl draagt actief bij aan een kunstzinnigere samenleving (en alle maatschappelijke voordelen die daaruit kunnen komen).

We kunnen het niet alleen!

Naast de samenwerking met partners en gebruikers die van essentieel belang is voor de toekomst van Kunstbeoefenaars.nl, kunnen we niet zonder onze donateurs.

Donateurs zijn gebruikers of sympatisanten die met een (éénmalige / extra) donatie de initiatieven van Kunstbeoefenaars.nl een extra zetje in de rug geven. Doneren gebeurt via iDeal en kan al vanaf € 5,- en alle beetjes helpen!

Uw donatie telt!