PORTUGEES

Deze cursus is bedoeld voor iedereen die, voor zowel privé als zakelijke doeleinden, geïnteresseerd is in deze prachtige taal. Portugees is niet alleen de officiële taal van Portugal maar ook van Brazilië en enkele Afrikaanse en Aziatische landen. De cursus wordt gegeven door een Braziliaanse docente, maar er wordt gebruik gemaakt van een boek waarin beide Portugese varianten aan bod komen.

Portugees 1
In deze beginnerscursus maakt u op een ontspannen manier een begin met spreken in het Portugees. De lessen zijn levendig en afwisselend met veel informatie over zowel de Braziliaanse als de Portugese cultuur en gewoontes. Uw woordenschat breidt zich snel uit en u leert eenvoudige gesprekken te voeren. Hierbij hoort uiteraard een goede grammaticale basis. De ervaring leert dat 2 tot 3 uur thuisstudie per week noodzakelijk is.

Boek (zelf aanschaffen):  Portugees voor Zelfstudie, ISBN: 9789000354788

Portugees 2

Deze cursus is bestemd voor mensen die de beginnerscursus hebben gevolgd of op een andere manier een vergelijkbaar niveau hebben behaald. We besteden verder aandacht aan de conversatie en aan de grammatica.

Boek (zelf aanschaffen):  Portugees voor Zelfstudie, ISBN: 9789000354788

Portugees gevorderden

In deze cursus gaan we extra nadruk leggen op de conversatie. De cursist heeft al een goede grammaticale basis, dus er wordt meer aandacht gegeven aan de uitspraak en het verrijken van de woordenschat. Er wordt gewerkt met verschillende media, zoals kranten, literatuur, video’s etc.

De kosten bedragen 175 euro voor 22 lessen. De cursussen zijn gestart op 29 oktober 2018.

 

Conversatiecursus Portugees van Brazilië

In deze cursus gaan we extra nadruk leggen op de conversatie. De cursist heeft al een goede grammaticale basis en kan zich makkelijk redden in dagelijkse situaties. Er wordt meer aandacht gegeven aan de uitspraak en het verrijken van de woordenschat. Er wordt gewerkt met verschillende media, zoals kranten, literatuur, video’s etc. De cursus wordt gegeven door een Braziliaanse docente. Literatuur: eigen lesmateriaal. Vanaf 8 januari. 140,- euro voor 14 lessen.

Portugees 1 Dinsdag 19.00 - 20.25 uur Lokaal 6 Rozeni Lopes da Silva
Portugees 1 Dinsdag 20.35 - 22.00 uur Lokaal 6 Rozeni Lopes da Silva
Portugees 2 Woensdag 19.00 - 20.25 uur Lokaal 1 Rozeni Lopes da Silva
Portugees gevorderden Woensdag 20.35 - 22.00 uur Lokaal 1 Rozeni Lopes da Silva
Portugees Conversatie Dinsdag 20.35- 22.00 uur   Rozeni Lopes da Silva

 

{{currentTransition | camelCaseToSentence}}

The webservice is unavailable, please try again later.
There are unsaved changes